۲ مطلب در بهمن ۱۴۰۳ ثبت شده است

مشاوره تبلیغات چیست؟ و مشاور تبلیغات چه کسی است؟

مشاور تبلیغات

فرآیند مشاوره تبلیغات با تحقیقات و پژوهش در زمینه کسب و کار آغاز می شود و در نهایت منجر به ارائه راهکارهای عملی جهت بهبود فرآیند تبلیغاتی سازمان می گردد. مشاور تبلیغاتی سازمان وظیفه تحلیل داده های آماری و مشاهدات تجربی به منظور پیشنهاد راهکارهای موثر در فرآیند تبلیغات را عهده دار است.

مشاور تبلیغاتی فرد یا سازمانی است که توسط کسب و کار ها برای ارائه خدمات مشاوره تبلیغاتی به صورت کوتاه مدت یا بلند مدت دعوت به همکاری می شود. مشاور خبره پس از گفتگو با مدیران کسب و کار و بررسی سازمان مورد نظر به تعیین بودجه و تدوین برنامه تبلیغاتی بر اساس نیازهای مشتری، ویژگی های محصولات و خدمات و اهداف سازمانی می پردازد.
علاوه بر این می توان مسئولیت طراحی و اجرای برنامه های تبلیغاتی، نظارت بر تولید محتوای تبلیغاتی یا انتخاب رسانه تبلیغاتی مناسب را بر عهده مشاور تبلیغاتی سازمان قرار داد. همچنین مشاور تبلیغات در خصوص برنامه های بازاریابی، روابط عمومی، ارتباطات و تبلیغات سازمان برنامه ریزی و تصمیم گیری می نماید. شما با بهره گیری از توانایی های یک مشاور تبلیغاتی گام مهمی در جهت پیش گرفتن از رقبا خواهید داشت.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمدرضا شیخ بهائی

ساختار کتاب بیزینس مستری

۱. ایجاد ارزش: (فصل اول کتاب بیزینس مستری)
هسته اصلی هر کسب‌و‌کار پر رونقی، توانایی ایجاد محصولات یا خدماتی است که مشتریان واقعا به آنها نیاز داشته باشند. این فصل به بررسی مفهوم ارزش، چگونگی شناسایی نیازهای برآورده نشده مشتری و هنر طراحی پیشنهادهایی با ارزش بسیار برای مشتریان می‌پردازد.

 

 

۲. بازاریابی: (فصل دوم کتاب بیزینس مستری)
بازاریابی، ایجاد روابط و جذب مخاطب با معرفی مناسب ارزش محصول یا خدمت است. این فصل، تاکتیک‌های مؤثر جذب و حفظ مشتری، ایجاد پیشنهادهای قانع کننده و ایجاد هویت برند قوی را پوشش می‌دهد.

 

۳. فروش: (فصل سوم کتاب)
این فصل شما را با ابزارهایی برای تبدیل مخاطبان به مشتریان، از درک فرآیند فروش تا ایجاد اعتماد و بستن معاملات به طور موثر، مجهز می‌کند.

 

 

۴. ارائه ارزش: (فصل چهارم کتاب بیزینس مستری)
هدف کسب‌و‌کار با فروش تمام نمی شود. این فصل بر اهمیت ارائه ارزش استثنایی پس از خرید تمرکز دارد و موضوعاتی مانند مدیریت عملیات، کارایی زنجیره تامین و ارائه خدمات برجسته به مشتریان را پوشش می‌دهد.

 

 

۵. مدیریت مالی: (فصل پنجم کتاب)
درک صحیح از مدیریت مالی برای موفقیت بلندمدت تجاری بسیار مهم است. این فصل مفاهیم کلیدی مانند جریان نقدی، سودآوری، بودجه بندی و مدیریت هزینه را بررسی می‌کند. با تسلط بر این اصول، شما می‌توانید تصمیم‌های مالی آگاهانه بگیرید. همچنین، قادر به تخصیص موثر منابع و تضمین پایداری شرکت خود خواهید بود.

 

 

۶. ذهن انسان: (فصل ششم کتاب بیزینس مستری)
رفتار انسان نقش بسزایی در تعاملات تجاری دارد. این فصل بینش‌هایی را در مورد روانشناسی تصمیم گیری ارائه می‌دهد و شما را قادر می‌سازد تا مشتریان، همکاران و رقبای خود را بهتر درک کنید. با استفاده از این بینش ها، می‌توانید استراتژی‌های بازاریابی، تکنیک‌های فروش و سبک مدیریت خود را بهبود بخشید.

 

 

۷. کار با خود (تسلط شخصی): (فصل هفتم کتاب بیزینس مستری)
خودسازی و پیشرفت شخصی برای رهبران کسب‌و‌کار ضروری است. این فصل بر بهره‌وری شخصی، مدیریت زمان، تعیین هدف و شکل گیری عادت تمرکز دارد. با پرورش این مهارت ها، می‌توانید بر چالش‌ها غلبه کرده و با حفظ تمرکز، به اهداف حرفه ای خود دست یابید.

 

 

۸. کار با دیگران: (فصل هشتم کتاب)
ایجاد روابط قوی، سنگ بنای موفقیت تجاری است. این فصل به بررسی تیم سازی موثر، استراتژی‌های رهبری و مهارت‌های ارتباطی می‌پردازد. با تسلط بر این زمینه ها، می‌توانید یک محیط کاری مثبت ایجاد کنید. همچنین، به تیم خود الهام بخشید و درگیری‌های بین فردی را به راحتی مدیریت کنید.

 

 

۹. درک سیستم ها: (فصل نهم کتاب بیزینس مستری)
کسب‌و‌کارها سیستم‌های پیچیده ای هستند که از اجزای به هم پیوسته تشکیل شده اند. این فصل، تفکر سیستمی که چارچوبی برای تجزیه و تحلیل و بهینه سازی فرآیندهای کسب‌و‌کار است را معرفی می‌کند. با درک نحوه تعامل عناصر مختلف کسب‌و‌کارتان، می‌توانید ناکارآمدی‌ها را شناسایی کنید. همچنین، عملیات را ساده سازید.

 

 

۱۰. تحلیل چشم ‌انداز کسب‌و‌کار: (فصل دهم کتاب بیزینس مستری)
رشد در محیط رقابتی کار نیازمند یک طرز فکر استراتژیک است. این فصل، تجزیه و تحلیل بازار، رقبا و موقعیت استراتژیک را پوشش می‌دهد. با درک روندهای صنعت، تجزیه و تحلیل رقبا و ایجاد یک برنامه استراتژیک روشن، می‌توانید علاوه بر سازگاری با تغییرات و استفاده از فرصت‌ها موفقیت بلندمدت خود را حفظ کنید.

 

https://sheikhbahaei.com/%da%a9%d8%aa%d8%a7%d8%a8-%d8%a8%db%8c%d8%b2%db%8c%d9%86%d8%b3-%d9%85%d8%b3%d8%aa%d8%b1%db%8c-%d8%b1%d8%a7%db%8c%da%af%d8%a7%d9%86/

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰
محمدرضا شیخ بهائی